Thursday, February 17, 2011

Aduhai Sahabat Blogger

  Gathering SAHABAT BLOGGER Di Shah Alam


  • Lepas 2 minggu aku aktif kat Sahabat Blogger aku dpt terlalu ramai kawan..Aku sertai Sahabat Blogger tu dah sebulan lebih cuma aku tak aktif je..
  • Now,aku dah aktif..Lepas tu aku tengok wall Sahabat Blogger ada buat outdoor event kat Shah Alam yang dibuat oleh Atiq Salleh .
  • Wah aku sebenarnya terlalu exited nak pergi.cadangan aku nak pergi naik bas je ke sana..Pergh tak pernah beb naik bas sampai ke Shah Alam so pasal gathering Sahabat Blogger aku sanggup.
  •  Tak lama tu aku kenal dengan ahli Sahabat Blogger dari Kuala Selangor iaitu Munira Sajuti dan Hanim Mahali ..Waah 1 kampung la kami ni ea..Tak sangka sangat2 rupa2nya budak2 Kuala Selangor ada yang join Sahabat Blogger.. 
  • Malam tu kami pun bincang la pasal nak pergi esok sebab diorang2 setuju nak pergi lepas makan dengan pujuk aku ni ajak mereka pergi gath esoknya.So kitorang pun bertukar no telefon.
  • 15hb kak Hanim ambil aku kat rumah lepas tu ambil Munira pula kat bustop K.Selangor.Si Munira ni  peta kak Hanim sebab dia yang menunjuk jalan ke syeksyen 17 sebab bukan kitorang je yang pergi dalam 1 kereta tapi ada lagi 2 orang.So kitorang pun amek la Aqu Api dan Ijam Ismail kat bustop syksyn 17...Dan naik 1 kereta...
  • Dah sarapan kitorang pun pergi la ke tempat destinasi dan melilau cari diorang ahli Sahabat Blogger..Akhirnya dah jumpa pun kat restoran depan sirim..Waah 1st time nampak muka2 diorang selama ni aku tengok kat SB je.Diorang memang sangat cantik dan hendsome..Aku ni sangatlah rendah diri....SOB SOB SOB SOB SOB..
  • Aku sempat la kenal dan bertegur sapa dengan Cik Akin, ecah shafiee, muhammad nur aizuddin , Syafiq Rosli , Ery Farieha dan yg lelaki yg duduk sebelah aku sama ada naim noor alim atau entah sapa2 la serius aku lupa dan tak berapa nak cam.Harap je duduk sebelah2 tapi tak berapa nak cam hahaha.Aku tak berapa nak ingat muka dia dan tak sempat nak kenal2 sebab aku pemalu seyh..Dalam hati macam nak kenal dengan dia tapi malu aku malu gila la.
  • Tak lama aku kat situ aku kena berambus dari gath tu sebab aku kena dating dengan kekasih hati pulak.Dia rindu aku la tu..Apa2 pun aku sangat2 la happy dapat join gath tu walaupun hanya sekejap sahaja..Gembira kenal kawan2 baru lagi ahli2 SB yang sangat2 lah sporting dan masuk air macam aku juga..
  • Perggh memang syok mereka2 yang dapat join gath sampai akhir..I jelous seyh...Diorang berkayak , wall climbing , flying f0x..
 

wah memang sesangatlah sy0ok mereka ni dapat merasa main kayak
teringin seyh main kayak tapi apakan daya tak ada rezeki aku nak main time tu

  tengok tu pergh seronok je mereka2 panjat main wall climbing lagi2 si aizuddin tu memang khusyuk
sakan dia panjat..tak apa dia kurus dan pakar bab2 tip kurus ni..Aku ni? badan dah naik
sejak duduk rumah memanjang nih..Tak gila ke kalau aku panja2 tu..Maluuu seyh...

 

waaah3 sangatlah exited mereka ni..perempuan pun berani merempuh
tabek spring la..k0rang memang sangatlah berani main flying f0x..kalau aku gayat k0t..

  • Di0rang dah selesai main apa lagi snapgeeedix la..SERONOK SANGAT2..sangat2lah aku jelous.. 
  • Dah selesai pr0gram tu mereka2 seperti  MOON . KAK HANIM , DIN , IJAM , AQU API , TAUFIQ  dan di0rang yang meluangkan masa bersama...Aku sangatlah cemburu dengan k0rang...

14 comments:

Hanim Mahali said...

hahaha... sila jeles ngan kami.
Yeah! Bakal jadi Ibu

iekasub said...

seronokkk!!! :D

btw thanks kasi link di SB. dah follow! ^^,

mian said...

hee.saye dok sebelah awak eh? haha.btw gathering tu memang havoc =)

aRein said...

hahaha...memang trsgt lah jel0us...

aRein said...

ieka : ok sama2...

aRein said...

mian : haaa d0k sblh awk? yeke? x prasan laaa..

Aku Skema said...

woo..ramai jugak tu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sis tak gi gath yg nie..jauh sgt la shah alam~!! T__T

Yang comel,

Khumaera Ismail

Muhammadnuraizuddin said...

din tidor ke kat atas tue aira..kahakhakha.

aRein said...

din...memang p0n k0 td0r kt ctu...siap brdengk0r2 lak 2...

Syariniey Amran said...

seronoknye jumpe SB dan berkayak!!
teringin la nak join
tp jauh di utara :)

akmalhilmi said...

mesti kaw tak cam akukn??
hahaha

aRein said...

niey : xpe n0h..yg penting kita ahli SB tetap saudara okeyh...

aRein said...

akmal : terlalu cam k0 mal...k0 je x cam aku...